Miten parantaa markkinointisisältöä

Sisältöä voidaan tuottaa monin keinon, mutta oletko analysoinut sen toimivuutta kohderyhmällesi? Tänä päivänä video toimii parhaana sisältönä monella eri kanavalla ja sen takia niitä tuotetaankin todella paljon. Monet eivät kuitenkaan analysoi videosisältöjään ja sen toimivuutta kohderyhmilleen vaan tuottavat, niitä paljon ja ihmettelevät miksi ne eivät tuota haluttua lopputulosta.

Videoiden tuottaminen yrityksen markkinointiin tulisi suunnitella perusteellisesti ja tuotetun sisällön mittaaminen sekä kehittäminen pitkäjänteisesti on avain menestykseen. Hyvän suunnitelman ja määrätietoisen kehittämisen lisäksi itse videon sisältö on todella tärkeää. Analysoimalla kohderyhmään kuuluvien katsojien käyttäytymistä videoita katsoessa, voimme tehdä hyvin paljon johtopäätöksiä ja kehittää videoiden sisältöä haluttuun suuntaan.


5 hyvää syytä miksi valita Simppelivideo yhteistyökumppaniksi

✔ Olemme videomarkkinoinnin vahvoja asiantuntijoita.
✔ Tuotamme videosisältöä analysoimalla huolellisesti kohderyhmäsi.
✔ Konsultoimme videoiden hallinnointia ja autamme että myös oma tuotantonne paranee.
✔ Autamme optimoimaan ajankäyttöä oikein.
✔ Meidän kanssa on mukava asioida. :)

Ihmiset haluavat tutustua uusiin tuotteisiin videon avulla

Wyzowl:in tekemässä haastattelussa 68% vastasi että haluaisi tutustua uusiin tuotteisiin mielummin videon avulla, kuin tekstin ja kuvien avulla.

Kuinka nostaa konversiota ja parantaa sijoitusta hakukoneissa

Tiesitkö sitä, että videon sisällyttäminen verkkosivusi aloitussivulle voi lisätä vierailioiden mielenkiintoa, jopa 80%. Hakukoneet sijoittavat korkeammalle ne sivut, joissa on vierailijat viettävät aikaa. Kiinnostava video auttaa vierailijoita viipymään sivullasi. Lisäksi se, että sivullasi on videosisältöä nostaa sijoitustasi hakukoneissa.

Tiimi

Jere Kokko
+358 400 848484

jere@simppelivideo.fi